Phoenix Group

 

Servicii

Servicii si dezvoltari imobiliare

Servicii si dezvoltari imobiliare

Produsele aflate în portofoliul Urbanna se adresează tuturor categoriilor de clienţi, accentul punându-se, în cazul proiectelor rezidenţiale proprii, pe produsele imobiliare premium care să satisfacă cerinţele de confort, rafinament si funcţionalitate ale celor mai exigenţi clienţi.


Organizare de evenimente

Organizare de evenimente

Fie că e vorba de o competiţie culinară pe terasa restaurantului Hotelului Phoenix, de competiţia tradiţională de tenis Activ Challenge, de un eveniment important de viaţă, de o prezentare sau reuniune de companie, echipele din cadrul Phoenix Group ştiu să facă faţă celor mai speciale cerinţe ale clienţilor. Restaurantele noastre oferă catering rafinat, amenajarea sălilor e întotdeauna de bun gust, atmosfera memorabilă.

Comert cu materiale de constructii

Comert cu materiale de constructii

GI Motor este unul dintre cei mai importanţi furnizori pe piaţa materialelor de construcţii din zona Aradului şi nu numai. GI Motor a dezvoltat de-a lungul timpului parteneriate puternice cu producători de elită, cei mai importanţi din punctul de vedere al volumului şi calităţii.


Deconectare, sport si intretinere fizica

Deconectare, sport si intretinere fizica

La Activ Club poţi savura fiecare anotimp şi fiecare moment. Poţi face sport, te poţi relaxa. Eşti aproape de natură, pe malul Mureşului, înconjurat de verdeaţă. Un loc ideal în care să faci mişcare, să petreci serile lungi de vară, în care să organizezi petreceri. Activ Club e locul în care vii cu prietenii sau îţi poţi face prieteni noi.

Servicii hoteliere

Servicii hoteliere

Situat la intrarea în Arad, în proximitatea principalei căi de călătorie către şi dinspre apusul Europei, Hotelul Phoenix e popasul cel mai la îndemână al celor care vin în România sau se îndreaptă către vestul continentului. Hotelul Phoenix este perfect adaptat turismului de afaceri şi turismului de tranzit.


 

Powered by Icetech. Copyright © Phoenix Group SRL, toate drepturile rezervate.