Phoenix Group

 

Despre noi

Istoria Phoenix Group începe în anul 1991, când în Arad ia startul o mică afacere de familie în domeniul comercializării materialelor de construcţii. Anii care au trecut au consemnat o continuă evoluţie şi diversificare a afacerilor Phoenix Group, care devine unul dintre actorii importanţi în mediul de business local.

Astăzi, Phoenix Group activează în mai multe domenii, ţinta strategică fiind aceea de a crea o sinergie şi o exprimare coerentă a tuturor companiilor membre ale grupului.

Investitiile noastre

Investitiile noastre

Astăzi, Phoenix Group deţine participaţii în mai multe companii, oferind produse şi servicii clasificabile pe două mari domenii de business: dezvoltări imobiliare / construcţii şi industria ospitalităţii / petrecerii timpului liber.

Afacerile noastre sunt consolidate, având o excelentă reputaţie în mediul de afaceri ca şi printre clienţii care au ales şi aleg în continuare să apeleze la serviciile oferite de companiile din cadrul Phoenix Group.

Ne-am străduit mereu să consolidăm parteneriate puternice şi de prestigiu, să devenim tot mai profesionişti pentru a-i servi pe cei care se socotesc şi ei profesionişti, să realizăm acordul subtil dintre calitatea produselor şi serviciilor noastre şi nevoile tot mai bine definite şi rafinate ale partenerilor şi clienţilor noştri.

Companiile grupului

• Urbanna
GI Motor
• Zemix
• Hotel Phoenix
• Activ Club
 

Powered by Icetech. Copyright © Phoenix Group SRL, toate drepturile rezervate.