Phoenix Group

 

Parteneri de succes

Phoenix Group deţine participaţii în mai multe companii ce activează în domenii deopotrivă variate şi interesante: industria hotelieră - Hotel Phoenix, a ospitalităţii - restaurantul Phoenix, deconectării - Activ Club, servicii imobiliare şi dezvoltare de proiecte rezidenţiale - Urbanna, comerţ cu materiale de construcţii - depozitele GI Motor.


Urbanna

Urbanna oferă servicii imobiliare integrate, de la cele obişnuite unei agenţii imobiliare până la cele de dezvoltare ale unor proiecte rezidenţiale proprii. Portofoliul Urbanna se adresează tuturor categoriilor de clienţi, accentul punându-se, în cazul proiectelor rezidenţiale proprii, pe produsele imobiliare premium: Urbanna Intim şi Mureş 300 - proiecte finalizate, şi Mureş Bucura, proiect aflat în derulare.


GI Motor

GI Motor este unul dintre cei mai importanţi furnizori pe piaţa materialelor de construcţii din zona Aradului şi nu numai. În oraşul Arad deţinem două depozite, unul axat pe materiale de construcţie şi amenajări – lângă Gara Aradul Nou, altul axat pe instalaţii, în zona pieţei Obor. Deţinem de asemenea un depozit în oraşul Lipova. De-a lungul timpului, am reuşit crearea şi menţinerea unor parteneriate puternice cu cele mai reprezentative companii producătoare de materiale de construcţii şi instalaţii.


GI Motor

Zemix a luat nastere in luna iunie a anului 2012, fiind singura statie de betoane ecologica din judetul Arad. Misiunea si viziunea noastra este de a deveni cea mai buna solutie in privinta turnarii de betoane din judetul Arad si in acelasi timp, impunerea in permanenta a celor mai inalte standarde de calitate si profesionalism, toate acestea avand ca scop realizarea acordului subtil dintre nevoile tot mai bine definite si rafinate ale clientilor nostri si calitatea produselor si serviciilor oferite.

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Phoenix

Hotelul Phoenix, de trei stele, cu 38 de camere single, double şi matrimoniale, şi 2 apartamente, este perfect adaptat turismului de afaceri. Avem o tradiţie de deservire a turismului produs de noile zone industriale ale oraşului. Amplasarea hotelului, dotările de confort şi utilitate, serviciile noastre sunt toate adaptate nevoii de a te relaxa, dar şi de a relaţiona şi comunica eficient.


Activ Club

Activ Club este astăzi un reper esenţial al celor ce iubesc şi practică exerciţiile fizice pentru întreţinerea tonusului sau pentru relaxare. Facilităţile moderne ale Activ Club sunt dedicate atât activităţilor sportive individuale (înot, tenis, fitness, aerobic, tae-bo, body toning) cât şi celor de echipă (fotbal şi tenis). Toate acestea într-o atmosferă specială, aproape de natură, pe malul Mureşului.


 

Powered by Icetech. Copyright © Phoenix Group SRL, toate drepturile rezervate.